Produkter

Vill du veta mer om våra produkter och tjänster kan du kontakta oss redan idag.

Vi finns även på kontoret i Svalöv. Du är varmt välkommen hit om du har vägarna förbi.

Behöver du omlindningshylsor, krympprodukter eller någon typ av muff så har du kommit helt rätt. Vi har både erfarenhet och den tekniska kunskapen inom områden som fjärrvärme och fjärrkyla, gas-ledningar och mycket annat. Tillsammans kan vi komma fram till en bra lösning till alla dina problem.

Fjärrvärme

I vårt sortiment hittar du många olika typer av krympprodukter från Canusa-CPS som används till färdigisolerade fjärrvärmerör. Du hittar till exempel krympmuffar, reduktionsmuffar, krympbara avgreningsmuffar och reparationsmuffar. Samtliga produkter är lätta att installera och uppfyller den europeiska standarden.

Läs mer

Fjärrkyl och gas

Vi tillhandahåller omlindningsmuffar för ledningar och skarvar som används vid distribuering av fjärrkyla och gas. Dessa muffar skyddar mot både rost och fukt. De skyddar beläggningen på ledningen på ett bra sätt, vilket gör att röret håller längre och kräver mindre underhåll. Det finns flera olika typer av muffar för fjärrkyla & gasledningar att hitta i vårt sortiment.

Läs mer

Canusa-CPS

Oavsett om du är ute efter krympmaterial för fjärmvärmeledningar, gasledningar, bränslesystem eller rör av något annat slag så kan du hitta massor av bra produkter hos oss. Eftersom vi på Hantech representerar Canusa-CPS kan vi erbjuda ett stort sortiment med några av marknadens bästa produkter. Vi kan även specialtillverka krympmuffar efter era önskemål och krav.

Läs mer

Krympslang

Är du på jakt efter produkter till krympslang för din verksamhet så kan du med all säkerhet hitta det här hos oss. Vi erbjuder massor av bra produkter som du kan använda dig av. En krympslang är mycket användbar när du ska handskas med elunderhåll. Det finns många olika typer av krympslangar att använda sig av, dessa har olika egenskaper och kan användas i olika temperaturer.

Läs mer

Kulvertisolering

Vi erbjuder många olika typer av kulvertisolering. Ett kulvertrör används för att leda varmvatten och värme. Det finns många sätt att märka att ett kulvertrör har dålig kulvertisolering, under vintern kan till exempel snön smälta extra snabbt vid just detta område. Med kulvertisolering skyddar du både röret och den omkringliggande marken och jorden.

Läs mer

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.