Krympslang hittar du hos oss

Är du på jakt efter produkter till krympslang för din verksamhet så kan du med all säkerhet hitta det här hos oss. Vi erbjuder massor av bra produkter som du kan använda dig av.

En krympslang är mycket användbar när du ska handskas med elunderhåll. Det finns många olika typer av krympslangar att använda sig av, dessa har olika egenskaper och kan användas i olika temperaturer. Vanligtvis tillverkar man krympslang av PVC, polyolefin eller liknande material. Det finns dock stora skillnader mellan dessa material, till exempel utvidgas och krymper de i olika temperaturer. PVC kan även bilda hälsofarliga gaser vid uppvärmning.

Välj den rätta krympslangen

Det du behöver veta för att kunna välja rätt typ av krympslang är vilken temperatur den kommer att utsättas för, hur stora slangarna behöver vara samt om det finns några andra kriterier och krav som behöver täckas. Det kan handla om att den måste vara resistent för vissa kemikalier eller oljor. Med krympslangar från vårt sortiment kan du utföra jobbet snabbt och säkert. Kontakta oss för att få veta mer om dessa produkter.

Vi erbjuder mer än bara krympslangar

Förutom krympslang och andra typer av produkter för el- & telebranschen, kan du även hitta kulvertisoleringar, muffar och beläggningar för rör och mycket annat hos oss.

Vi tillhandahåller bland annat produkter från Canusa-CPS, ett internationellt känt företag som specialiserar sig på beläggningar för rör och ledningar. Vi på Hantech erbjuder lösningar för rör och ledningsskarvar, beläggningar, fjärrvärme & -kyla samt underhållsprodukter för el- & telebranschen. Vi har ett brett kunnande inom många olika kunskapsområden och branscher.

Kontakta oss för mer information eller hjälp

Behöver du hjälp med teknisk utformning, kapning eller satsläggning där krympprodukter används kan du kontakta oss. Vi finns både på telefon 042 15 20 50 och via mejl info@hantech.se. Du hittar oss annars på kontoret i Svalöv. Har du vägarna förbi är du varmt välkommen att göra ett besök.

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.