Produkter från Canusa-CPS

Vi på Hantech tillhandahåller produkter från det kanadensiska företaget Canusa-CPS. De tillverkar världsledande produkter och beläggningssystem för en mängd olika rörledningar. Canusa-CPS är en del av Seal for Life industries, ett företag som specialiserat sig på produkter och tjänster som påverkar rörledningar och den petrokemiska sektorn. Canusa-CPS har i sin tur specialiserat sig på rörledningarnas leder och de tillverkar tätningar och rostskydd till dessa. Canusa-CPS tillverkar även beläggningar med olika egenskaper som till exempel stöttålighet, värmeresistenta, för-isolerade, rostskyddade och så vidare.

Skydda dina rörledningar med en av marknadens bästa produkter

Oavsett om du är ute efter krympmaterial för fjärmvärmeledningar, gasledningar, bränslesystem eller rör av något annat slag så kan du hitta massor av bra produkter hos oss. Eftersom vi på Hantech representerar Canusa-CPS kan vi erbjuda ett stort sortiment med några av marknadens bästa produkter. Vi kan även specialtillverka krympmuffar efter era önskemål och krav. Kontakta oss om du vill veta mer om oss, Canusa-CPS eller våra produkter och tjänster. Vi har stor erfarenhet inom fjärrvärme & fjärrkyla samt ledningar av olika slag. Vi har även skarvningsprodukter och dylikt för el & tele branschen. Utöver allt detta erbjuder vi dessutom produkter för att reparera beläggningar på rör. Med dessa kan du fylla glapp och liknande bekymmer.

Ändmuffar, svetsmuffar och mycket annat

Köp produkter från Canusa-CPS redan idag. Vi har en mängd olika typer av muffar som är lätta och snabba att sätta på rören. Kontakta oss genom telefon 042 15 20 50 eller via mejl info@hantech.se för att veta mer. Tillsammans kan vi komma fram till en bra lösning. Du hittar oss på kontoret i Svalöv, har du vägarna förbi är du varmt välkommen in. Allt du behöver för fjärrvärme, fjärrkyla & gas samt kulvertisolering hittar du hos oss. Se till att du skyddar dina rör på bästa sätt från början. Ett bra sätt att spara både tid och pengar.

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.