Kulvertisolering till hem och företag

Ett kulvertrör används för att leda varmvatten och värme. Det finns många sätt att märka att ett kulvertrör har dålig kulvertisolering, under vintern kan till exempel snön smälta extra snabbt vid just detta område. Med kulvertisolering skyddar du både röret och den omkringliggande marken och jorden. Genom att använda dig av bra kulvertisolering minskar du värmeförlusterna och kan utnyttja värmen till lokalen fullt ut. Vi erbjuder många olika typer av kulvertisolering, kontakta oss för att veta mer om våra produkter. Vi hjälper dig gärna att komma fram till en bra lösning för era varmvatten- och värmeledningar.

Vi erbjuder mer än bara kulvertisolering

Hos oss på Hantech hittar du allt du behöver inom fjärrvärme samt fjärrkyla, beläggningar på olika typer av ledningar, krympmuffar av olika slag och mycket mer. Vi erbjuder bland annat produkter från det internationellt erkända företaget Canusa-CPS. Oavsett om du är ute efter kulvertisolering till dina värmeledningar eller rostskyddande beläggning till skarvarna så kan du hitta det hos oss. Vi finns tillgängliga både på telefon och via mejl.

Du kan alltid kontakta oss om du behöver hjälp och råd med ett projekt som rör fjärrvärme eller liknande. Vi kan även specialtillverka vissa produkter, som exempelvis krympmuffar. Förutom kulvertisolering och olika slags beläggningar till rör hittar du även verktyg för att reparera eller applicera beläggningar på rör hos oss.

Kontakta oss för en bra lösning

Vill du veta mer om våra produkter och tjänster kan du kontakta oss redan idag. Vi finns även på kontoret i Svalöv. Du är varmt välkommen hit om du har vägarna förbi.

Behöver du omlindningshylsor, krympprodukter eller någon typ av muff så har du kommit helt rätt. Vi har både erfarenhet och den tekniska kunskapen inom områden som fjärrvärme och fjärrkyla, gas-ledningar och mycket annat. Tillsammans kan vi komma fram till en bra lösning till alla dina problem.

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.